Sockerfri bärpudding - Vegan

 Ingredienser:

För 4 portioner

2,5 dl frysta hallon
2 msk maizena

2,5 dl (mjölkfri) grädde
1 msk maizena
1/2 krm vaniljpulver
1/2 msk agave
25 g (mjölkfritt) margarin / kokosolja  

 Gör så här:

- Pressa tinade hallon i en sil eller en potatispress så de mesta av kärnorna rensas bort.
- Rör ut lite av saften med maizena så inga klumpar bildas och rör sen ner resten av maizenan.
- Koka upp under omrörning och ta av när det blivit tjockt.
- Slå över i serveringsskålar, täck över och ställ kallt i minst 15 minuter.

- Gör om samma procedur med grädde, maizena, vanilj och agave.
- Ta av och rör ner margarin/olja.
- Häll över hallonen och låt stå i kylen minst 1 timme.

Av: Alexandra Elemyr Unstad

Orginalrecept finner ni här

Logga in för att kommentera