Rödbetsraita - Laktovegetarisk

 Ingredienser:
  • 4 st rödbeta kokt, skalad, och tärnad 
  • 3 dl matyoghurt 
  • 1 tsk honung 
  • 1 tsk spiskummin 
  • Salt & peppar 
  • 2 tsk senapsfrö
  • 2 tsk olja 
 Gör så här:

- Hetta upp olja, i en liten stekpanna.
- Rör ner senapsfrön, och låt dem rosta tills de "poppar" ställ sedan åt sidan.
- Blanda samman yoghurt, honung, salt, peppar, spiskummin, och hälften av de rostade senapsfröna, smaka av.
- Rör försiktigt ner de tärnade rödbetorna, strö resten av de rostade senapsfröna över rödbetsraitan, och droppa till sist lite av oljan över.
- Ställ svalt tills servering!

Av: Marie Lyander

Orginalreceptet finner du här

Logga in för att kommentera