Krämig dragon"kyckling" - Vegan

 Ingredienser:

4 portioner

  • 1 kg chi-chi (jag använde astrid och apornas, det är den bästa) 
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 msk torkad dragon
  • 1/4 tsk vitpeppar
  • 5 dl havregrädde
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 tsk vitvinsvinäger
  • Salt och peppar
 Gör så här:

- Stek bitar av chi-chi i rapsolja tills bitarna har fått fin färg.
- Tillsätt finhackad vitlök, dragon, vitpeppar och salt. Låt steka ca 3 min.
- Häll på grädden.
- Tillsätt dijonsenap, vitvinsvinäger och smaka av om mer peppar eller salt behövs. 
- Låt puttra ca 20 min. 

Av: Anja Olaug 

Orginalreceptet finner du här 

Logga in för att kommentera