Grillade spetspaprikor med fyllning - Laktovegetarisk

 Ingredienser:

4 personer  

2 spetspaprikor
1 kula mozzarella, ca 125 g
100 g fetaost
1/2 gul lök
2–3 msk hackade
Svarta oliver
2 msk torkad oregano
1 vitlöksklyfta

 Gör så här:

1. Dela paprikorna på längden, skär bort mellanväggar och kärnor. Grilla snittytan så att halvorna får lite grillränder på kanten. Lägg dem åt sidan medan du gör fyllningen.
2. Grovriv mozzarellan och smula ner fetaosten i en liten bunke. Finhacka löken och tillsätt den ihop med oliver och oregano. Pressa i vitlök. Rör om.
3. Fördela blandningen i paprikahalvorna och grilla dem på indirekt värme tills osten börjar smälta, ca 15 minuter. Servera

Av: Sandra Eriksson ‎       

Originalrecept finner du här

Logga in för att kommentera