Glutenfria saffran & glöggsnittar - Vegan

 Ingredienser:

0,5 dl glögg
0,5 dl kokossocker
1 msk agavesirap
1 kuvert saffran
1 tsk hett vatten
2 msk fiberhusk
1 tsk bakpulver
1,25 dl maizena
2 dl rismjöl
100g kokosolja
Tranbär

 Gör så här:

Ugn: 175 grader

- Vispa samman olja, glögg, socker å sirap.
- Blanda vattnet å saffran.
- Sikta ihop torra ingredienser.
- Rör ihop sockersmet, med mjöl och saffran.
- Blanda ner tranbär.
- Blanda till smidig deg. Dela degen på två delar.
- Rulla ut till längder, lägg på plåt å platta något.
- Grädda 10 minuter i 175 grader.
- Lått svalna helt, ställ kallt.

Av: Alexandra Elemyr Unstad

Orinalreceptet finner ni här 

Logga in för att kommentera