Scrambled tofu, spenat och curry - Vegan

 Ingredienser:

1 hjärtsallad eko (plockad i blad)
2 kvisttomater eko (skivade)
1-2 salladslökar eko
0,5 chili eko (eller efter smak)
0,5 påse spenat (hackad)
Mandrascurry eko (efter smak)
1 pkt silkestofu eko

 Gör så här:
  1. Skölj och gör i ordning alla grönsaker.
  2. Lägg upp sallad och skivad tomat på ett fat.
  3. Värm upp lite kokosolja i en stekpanna. Stek lök, chili och hackad spenat mjuk, utan att det tar färg.
  4. Strö över mandrascurry och stek en kort stund.
  5. Lägg silkestofun i stekpannan och stek på medelvärme under omrörning till det hela får konsistens som äggröra.
  6. Smaksätt med salt och peppar.

Av: Healthcreator.se

Orginalreceptet finner du här

 

Logga in för att kommentera