Avokado- och ruccolarullar - Vegan

 Ingredienser:

4 förrätter, 6 drinktilltugg eller buffé för 8

2 mogna avokado
40 gram ruccola
1/2 liten rödlök
1 citron (saft och skal)
Salt och peppar efter smak
1-2 matskedar olivolja
2-3 skivor tunnbröd

 Gör så här:

- Skala och mosa avokadon.
- Hacka rödlöken så fint du förmår.
- Blanda lök och ruccola med olivolja och citronsaft i en skål. Salta och peppra. Blanda väl.
- Smaka av och tillsätt mer salt och peppar vid behov.
- Bred avokadon i ett tunt lager på tunnbröden.
- Fördela ruccolasalladen över.
- Riv citronskal över och rulla ihop.
- Skär rullen i skivor, cirka 2-3 centimeter tjocka.
- Servera med ett glas bubbel.

Av: Veckansvego

Orginalreceptet finner du här

Logga in för att kommentera