MyVeggie testar MAX nya green produkter
2018-03-15

MAX hamburgare har idag lanserat sina nya vegoprodukter. 

MyVeggie har varit på plats och testat produkterna och betyget är överväldigande bra. Vi testade burgarna Chili ´n´ Cheese, Crispy No Chicken och Crispy Nyggets samt dippsåserna Sriracha-ketchup, Ranch och Mango Curry. 

Chili ´n´ Cheese

En lakto-ovo-vegetarisk burgare. Själva burgaren som är vegansk och innehåller gluten. Den är gjord på soja, vete, champinjoner, vitkål, aubergine och dinkel. Den serveras i sesambröd tillsammans med rödlök, isbergssallad, smält cheddardipp, Cheddarsmältost, jalapeños och Originaldressing. 
God burgare med mycket jalapeños och ostsmak. Tycker man om Chili ´n´ Cheese-smaken så behöver man aldrig välja köttburgaren igen. Betyg 7/10.

Crispy No Chicken

En lakto-ovo vegetarisk burgare. Själva burgaren är vegansk och glutenfri. Den är gjord på ekologiskt sojaprotein och serveras i MAX klassiska Friscobröd med Sriracha-ketchup, färsk gurka, tomat, rödlök, isbergssallad och majonnäs.  
Stor och god burgare med välbalanserade smaker. Denna kommer alla kycklingfantaster tycka om, en smak som är slående lik riktig kyckling och som är riktigt krispigt. Betyg 9/10. 

Crispy Nyggets

Veganska och glutenfria nuggets som friteras tillsammans med produkter som innehåller ost och gluten och därför benämner MAX dem som lakto-ovo vegetariska. Crispy Nuggets är gjorda på ekologiskt sojaprotein samt serveras med valfri dippsås. 
Godare än chicken nuggets. Här har MAX verkligen revolutionerat den plantbaserade världen, bra krispighet och otroligt goda. Betyg 10/10.

Sriracha-ketchup, vegansk dippsås med het smak med chili och vitlök. Betyg 7/10. 

Ranch dippsås, lakto-ovo-vegetarisk med smak av örter och sour cream. Betyg 6/10

Mango Curry, lakto-ovo-vegetarisk och har kryddig currysmak med sötma från mango. Betyg 9/10.

Vill du veta mer om MAX green-familj och deras gröna produkter så kan du läsa mer här & här