Bakverk - Vegan

Last updated at 15 Mar-18 07:24 PM

Här finner du veganska recept på bakverk. 
Bakverk utgörs ofta av de söta begeriprodukterna inom bakning där en av huvudingredienserna är mjöl.
Här kan du finna tårtor, större kakor, sötare bullar för att nämna några. 

bakverk-vegan
  

Nytt hos Bakverk - Vegan

Sockerfri och glutenfri morotskaka - Vegan

Ugn: 175 grader - Sätt ugnen på 175 grader.  - Sikta ihop alla torra ingredienser, mixa banan, solrosfrön, limejuice, vatten. -&nb...

Läs mer...
morotskaka-glutenfri-vegansk-och-sockerfri-1

glutenfri-kladdkaka1

Glutenfri kladdkaka - Vegan

- Sikta ihop mjölerna, kakaon, vaniljpulvret och bakpulvret. - Smält margarinet, chokladen, rör ner sockret och grädden. - Vispa sen ner de torra ingredienserna oc...

Läs mer...

Glutenfria blondies med chiasylt - Vegan

Ugn: 175 grader - Skölj kikärtorna och mixa allt utom den vita chokladen till en jämn smet. Kan behöva stanna och skrapa ner från kanterna...

Läs mer...
glutenfria-blondies-med-chiasylt1

vegan-maertas-kaka1

Märtas Kaka - Vegan

- Klä en form med bakplåtspapper och strö kokos i botten. - Blanda alla ingredienser med visp och häll i formen. - Lägg ut hallonen i rader och st&auml...

Läs mer...

Kanelbullar - Vegan

Ugn: 175 grader - Blanda alla torra ingredienser i en egen bunke. - Smält margarinet och häll ner i smöret. -Rör ner agave, riven p...

Läs mer...
kanelbullar-som-passar-de-flestas-allergier-kanelbullens-dag1

proteinhavrebollar1

Proteinhavrebollar - Vegan

- Blanda smeten på samma sätt som du blandar en vanlig havrebollssmet. Jag använde en sked och blandade runt med den. - Rulla smeten till bollar. Lägg bollarna p&arin...

Läs mer...

Lussekatter - Vegan

Ugn: 200 grader - Smält kokosoljan (eller smör) i en kastrull tillsammans med saffranet, det ska inte koka upp. - Ta av från värmen o...

Läs mer...
lussekatter-vegansk-1

mango-choklad-cheesecake-vegan

Mango & choklad cheesecake - Vegan

Blötlägg cachewnötterna minst 5 timmar alternativt skölj av bönorna. Se till att dadlarna är urkärnade. Mixa alla ingredienserna till botten i...

Läs mer...

Chokladmoussetårta - Vegan

Ugn: 225 grader Botten: Sätt ugnen på 225 grader och spänn fast ett bakplåtspapper i botten på springformen...

Läs mer...
chokladmoussetarta-vegan-1

no-bake-jordnoetskakor

No bake Jordnötskakor - Vegan

- Smält jordnötssmöret och blanda samman med sirapen. - Tillsätt kokosmjöl succesivt tills du får en fast deg.  - Ställ in i kylskå...

Läs mer...

Semlor - Vegan

Semmeldagen eller fettisdagen som den också kallas till ära – här kommer ett recept på en riktig hälsosemla. Semlorna är glutenfria, eatclean och vegan.

Läs mer...
semlor-vegan

raw-snickers-vegan

Raw Snickers - Vegan

Dessa godbitar går utmärkt att frysa in och bara ta ut när sötsuget kommer. 1. Mixa samman allting tills du får en fast massa. Dela degen i 2 och ha i...

Läs mer...

Dadelbollar med kaffesmak - Vegan

- Lägg ner allting i en matberedare, mixa, rulla till bollar och sedan i valfritt överdrag. - Jag använde mig utav kakaonibs, pistagekross, kokos, och quinoapuffar....

Läs mer...
dadelbollar-med-kaffesmak-vegan

no-bake-jordnoetskakor-med-chiafroen-vegan

No bake Jordnötskakor med chiafrön - Vegan

1. Smält jordnötssmör och blanda samman med sirapen. 2. Tillsätt mandelmjöl tills det bildas en deg. Lägg först i 1 dl och öka successivt....

Läs mer...

Semmelwrap - Vegan

Ugn: 225 grader 1. Smält matfettet i en kastrull och häll i havremjölken och vattnet och koka upp till fingertoppsvarmt (viktigt så inte jästen...

Läs mer...
semmelwrap-vegan